Piskótatészta tejszínalapú joghurtkrémmel, gyümölcsös bevonat ölelésében
Sütemény – Kivis joghurt desszert
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, zsírsavak, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok)), pudingpor (zsíros tejpor, kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-aginát), stabilizátor (difoszfátok), emulgálószer, színezék, aroma), joghurtkrém (cukor, dextróz, joghurtpor, zselatin, módosított keményítő, szárított glükózszirup, aromák, étkezési sav: E330, sovány tejpor), habfixáló (módosított keményítő, csomósodásgátló), kivi, kivi zselé (cukorszirup (cukor, víz), kivi, glükózszirup, módosított keményítő, savanyítószerek: E330, E334, aromák, konzerválószer: E202, színezőanyagok: E102, E131) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben