Főzött vaníliakrém roppanós leveles tésztalapok között
Sütemény – Krémes
Készült: búza finomliszt, ivóvíz, margarin ((növényi zsír (pálma), ivóvíz, növényi olaj (repce), étkezési só, emulgálószerek (zsírsavak, mono- és digliceridjeinek citromsav észterei), savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, Na citrátok), aroma, színezék (karotinok)), kristálycukor, ételecet, étkezési só, tojáspor, sovány tejpor, sütőipari keverék ((búzaliszt, emulgálószer (E472e), növényi olaj (repcemag), lisztkezelő szer (E300), enzim (alfa-amiláz, celluláz)), tej, cukor, víz, tojásfehérje, tojássárgája, pudingpor ((zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát)), dekor porcukor (búzakeményítő, teljesen hidrogénezett növényi zsír (pálma), növényi olaj (repce), aroma) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben