Vaníliapudinggal töltött piskótalapok zselézett friss málnával díszítve
Sütemény – Málna szelet
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), tej, kakaópor (20-22% kakaóvaj tartalommal, kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), vaníliás pudingpor (zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát)), baracklekvár (almavelő, glükóz-fruktózszörp, zselésítőanyag (pektin), étkezési sav, tartósítószer (K-szorbát), aroma, antioxidáns (aszkorbinsav), színezék (kapszantin)), málna, hidegzselé (glükóz és fruktóz szirup, víz, cukor, zselésítőanyag (E440, E415), savanyítószer (E330), tartósítószer (E202)) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben