Mákos piskótalap diókrémmel és narancs lekvárral töltve
Paleo diós-narancsos rolád
Készült: tojásfehérje, almacukor, hőkezelt darált mák , gyümölcsvelő (narancs 30%, (narancshús, kandírozott narancshéj), őszibarackvelő), sűrítőanyag: pektin, szőlőmagkivonat, gyümölcsből kivont természetes szirup, növényi olaj (kókusz, napraforgó), teljes tojás, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgólecitin, ivóvíz felhasználásával.
Nyomokban cukrot, lisztet, tejet tartalmazhat! Továbbá bármiféle olyan allergént és egyéb más anyagot, amelyeket üzemeinkben felhasználunk!
Allergének: CEFH
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben