Hókocka torta

5900 Ft21200 Ft

Paleo

Nem

Idényjellegű

Nem

Átvehető

4 nap múlva

(Max fájlméret: 64 MB)

Cikkszám: N/A Kategória:

Házi, omlós tésztalapok citromos / vaníliás főzött krémmel töltve, citromos fondant bevonattal / porcukor szórással

Citromos hókocka torta
Készült: liszt, porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), szalakáli, tojás, tej, sütőmargarin (70% növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, só, természetes aroma, tejsav, vitaminok), cukor, pudingpor zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát), krémmargarin (növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), emulgeálószerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag, tartósítószer, aromák, színezék (béta-karotin)), citromsav (E330), citromlé, ehető ételfesték (citromsárga), citrom aroma (természetes aroma, ivóvíz, glükózszirup, módosított keményítő (E1422), savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, nátrium-citrátok, emulgálószer zsírsavak, mono- és digliceridjeinek citromsav – észterei, xanthan), fondant (cukor, glükózszirup, emulgálószerek, citromsav: E330) felhasználásával.

Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG

Vaníliás hókocka torta
Készült: liszt, porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), szalakáli, tojás, tej, sütőmargarin (70% növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, só, természetes aroma, tejsav, vitaminok), cukor, pudingpor (zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát)), krémmargarin (növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), ivóvíz, emulgálószerek (E471, E475, E322, szójalecitin), étkezési só, savanyúságot szabályozó anya (E330). tartósítószer (E202). aromák, színezék (béta-karotin)), dekor porcukor (búzakeményítő, teljesen hidrogénezett növényi zsír (pálma), növényi olaj (repce), aroma) felhasználásával.

Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG

Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben