Epres joghurt desszert

740 Ft

Paleo

Nem

Idényjellegű

Nem

Átvehető

4 nap múlva

Cikkszám: 11 Kategória:

Piskótatészta tejszínalapú joghurtkrémmel, gyümölcsös bevonat ölelésében

Epres joghurt desszert

Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), joghurt krém (sovány joghurtpor, zselatin, tejpor, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát)), eper zselé (eper, glükóz-fruktózszörp, módosított keményítő, savanyúságot szabályozó: citromsav, nátrium-citrátok, tartósítószer: kálium-szorbát, természetes aroma, színezék: E129) felhasználásával.

Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG

Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben