Rólunk

 Cukrászdánk 1996 óta Győr-Moson-Sopron megye egyik legnagyobb fagylaltválasztékával várja kedves vendégeit. Nálunk egész évben kapható fagylalt, és tavasztól őszig egyszerre 36 féle ízválasztékot kínálunk. Aki rendszeresen ellátogat hozzánk,

több mint 100 fajta fagylaltízt ismerhet meg.

Nap mint nap friss, minőségi alapanyagokból készült  sütemények sora és többféle torta várja cukrászdánkban a vendégeket,

mindennap 10-18 óráig.

Célunk a legmagasabb minőség

Célunk, hogy a legmagasabb minőséget érjük el, ezért a fagylalthoz felhasznált alapanyagokat egyenesen Olaszországból szerezzük be. Az itáliai mesterek újdonságai elsőként kerülnek kínálatunkba. Ezeken felül természetesen saját magunk által kreált és szezonális, új ízekkel is igyekszünk vásárlóink kedvében járni.

„Kék Fagyizó”

Cukrászdánk az évek során jelentős változtatásokon, bővítésen, felújításokon és korszerűsítéseken ment keresztül, míg elnyerte mai képét. De aki a „Kék Fagyizót” keresi, jó helyen jár. Az 1996-os nyitást követően tíz évig kék színűre volt festve a fal, ezért „Kék Fagyizó” néven vált ismertté.

Hagyományos és modern sütemények

Cukrászműhelyünkben hagyományos, házias és modern sütemények egyaránt készülnek.

Naponta 30-40 féle friss süteményt kínálunk.

Szolgáltatásaink

Fagylalt

Tavasztól őszig naponta több mint 30 fagylalt közül választhatnak vásárlóink, és aki gyakran ellátogat hozzánk, több mint 100 féle fagylaltot kóstolhat meg egy szezon alatt.

Fagylaltkehely

Üzletünkben több mint 20 hagyományos, különleges, alkoholt tartalmazó, illetve gyerekeknek készült fagylaltkelyhet kínálunk.

Sütemény, torta, fagylalttorta

Saját készítésű, házias süteményekkel és torták, illetve fagylattorták hatalmas választékával várjuk vásárlóinkat.

Rétes

Házi, nyújtott rétesek egész évben kaphatók nálunk, többféle ízben.

Kávé

Cukrászdánkban az olasz kávékultúra legfinomabb italait kóstolhatja meg.

Hókristály

A nyári kánikulában több mint 10 féle hókristályíz közül választhatnak vendégeink.

Küldjön nekünk üzenetet!