Csokis piskótalapok között lágy vaníliapuding rétegek, mirelit erdeigyümölcs-zselével a tetején
Erdei gyümölcs kocka
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor (kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid)), tej, vaníliás pudingpor (zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát)), lékötő (módosított burgonyakeményítők ((E1414), (E1412)), cukor, maltodextrin), mirelit erdei gyümölcs mix (piros és feketeribizli, málna, áfonya), tortazselé (cukor, stabilizátorok (nátrium-citrátok (E331), kálium-citrátok (E332)), zselésítő anyagok (karragén (E407)), kálium-klorid (E508), sűrítőanyag (szentjánoskenyérliszt (E410), maltodextrin) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACG
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben