Tejszínes eperkrémmel töltött habtészta eperlekvárral bevont piskótatalpon
Sütemény – Epres kardinális
Készült: tojásfehérjepor (cukor, tojásfehérje por, sűrítőanyag: E466, étkezési sav: E330, aroma), cukor, víz, egész tojás, tojássárgája, porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), vaníliás cukor (cukor, vanília aroma), búzaliszt, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), habfixáló (cukor, módosított keményítő, csomósodásgátló), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), eper töltelék (szőlőcukorszirup, eperlé és pép, cukor, savanyító (E330), növényi kivonatok, stabilizátorok (E440i), ízesítők), dzsemfix (fruktóz, zselésítőanyag (pektinek: E440, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: szorbinsav), dekor porcukor (búzakeményítő, teljesen hidrogénezett növényi zsír (pálma), növényi olaj (repce), aroma) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben