Kakaós piskótalapok fehércsokoládé és csokoládé krémmel töltve
Paleo dupla csoki torta
Készült: kakaós piskótamix (mandulaliszt, kakaópor 10%, kakaó extract, rozmaring kivonat), natúr piskótamix (mandulaliszt, kókuszliszt, rozmaring kivonat) tojás, xylitol, növényi zsírok (kókusz, pálma), teljestojás, gyümölcsből kivont természetes szirup, élelmirost, mandulaliszt, kakaóvaj, kókusztejpor, szőlőmag-rozmaring kivonat, gyümölcsből kivont természetes szirup, növényi olaj (kókusz, napraforgó), teljestojás, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgólecitin), étcsokoládé (54% min. kakaótartalom, 36 % total FAT, kakaómassza, édesítő: Maltit, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, vanília aroma), , ivóvíz felhasználásával
Nyomokban cukrot, lisztet, tejet tartalmazhat! Továbbá bármiféle olyan allergént és egyéb más anyagot, amelyeket üzemeinkben felhasználunk!
Allergének: CEFH
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rékfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió