Csokoládés piskótalapok főzött párizsi csokoládékrémmel rétegezve, étcsokoládé kabátban
Párizsi krémes csokoládé torta
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), sütőmargarin (növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, só, természetes aroma, tejsav, vitaminok), vaníliáscukor (cukor, vanília aroma), kakaópor (20-22%) ((kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (E330), tartósítőszer, aromák, színezék (béta-karotin), krémmargarin (növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), emulgeálószerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag, tartósítószer, aromák, színezék (béta-karotin)), csoki pasztilla (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgálószer: E322, szója lecitin), természetes vanília aroma), kakaós bevonó (cukor, sovány kakaópor (17,5%), növényi olaj (napraforgó), növényi zsír (pálma), részlegesen és teljesen hidrogénezett növényi zsír, tejsavópor, mogyoró, emulgálószerek: (E322, szója lecitin), aromák és antioxidánsok: (E304i, E306) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACEFGH
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben