Diós, főzött krémmel töltött diós tortalapok fehér csokoládé köntösben
Eszterházy torta
Készült: búzaliszt, tojásfehérje, kristálycukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), darált dió, tej, puding (zsíros tejpor, kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-aginát), stabilizátor (difoszfátok), emulgálószer, színezék, aroma)), liszt krémmargarin ((növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), emulgeálószerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag, tartósítószer, aromák, színezék (béta-karotin)), porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), tej, kakaós és fehércsokis bevonómassza (cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (15%), édes tejsavópor, sovány tejpor, emulgálószerek (lecitinek, E476), természetes aroma) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFGH
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben