Vaníliás tejszínkrém és zselés meggytöltelék csokoládés piskótalapok ölelésében, meggyzselével márványozva
Meggyes vanília torta
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor 20-22% kakaóvaj felhasználásával, kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), habfixáló (módosított keményítő, csomósodásgátló), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), vanília krém (glükózszirup, cukor, víz, természetes aromák, ízesítők, vanília rúd, só, módosított keményítő, zselésítő anyag: agar-agar, színezék: béta-karotin), meggytöltelék (meggybefőtt, vaníliás pudingpor (zsíros tejpor, kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-aginát), stabilizátor (difoszfátok), emulgálószer, színezék, aroma), meggy zselé (erdei gyümölcs: málna, áfonya), cukor és glükózszirup, módosított keményítő, savanyító: citromsav (E330), aromák, tartósítószer (E202: kálium-szorbát)) hidegzselé (glükóz és fruktózszirup, cukor, víz, zselésítőanyag (E440, E415), savanyítószer (E330), tartósítószer: (E202), habfixáló (módosított keményítő, csomósodásgátló) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben