Baracklekváros piskótalapok tejszínes túrókrémmel töltve, málnadarabokkal
Málnás túró torta
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan),, víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor (20-22%), kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), citromhéj, túró töltelék (pasztőrözött zsírszegény tej, baktérium kultúra, dextróz, tejsavópor, sovány tejpor, maltodextrin, tejfehérje, étkezési sav, túrópor, aroma, vanília kivonat, színezék: riboflavin, lutein, carmin sav, vanília magok), sűrítő anyag (módosított burgonyakeményítők (E1414, E1412), maltodextrin), málna krém (málna, cukor, víz, módosított keményítő: E1422, gyümölcspüré (arónia), sűrítő anyag: E418, természetes málna aroma, tartósítószer: E202, étkezési sav: E330, fekete répa koncentrátum) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben