Főzött csokoládékrémmel töltött tészta lágy tejszínhabbal, a tetején fondant réteggel
Sütemény – Ekler fánk
Készült: tojás, búzaliszt, olaj, étkezési só, víz, tej, cukor, tojásfehérje, tojássárgája, pudingpor (zsíros tejpor, kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-aginát), stabilizátor (difoszfátok), emulgálószer, színezék, aroma), kakaópor (20-22% kakaóvaj tartalommal, kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid)), ehető ételfesték (sárga), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), fondant (cukor, glükózszirup, emulgálószerek, citromsav: E330), kakaós bevonómassza (cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (15%), emulgálószerek (lecitinek és E476), természetes aroma) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACG
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben