Főzött vaníliakrém roppanós leveles tésztalapok között a tejszín könnyedségével és a karamell karakterével
Sütemény – Francia krémes
Készült: liszt, ivóvíz, margarin ((növényi zsír (pálma), ivóvíz, növényi olaj (repce), étkezési só, emulgálószerek (zsírsavak, mono- és digliceridjeinek & citromsav észterei), savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, Na citrátok), aroma, színezék (karotinok)), kristálycukor, ételecet, étkezési só, tojáspor, sovány tejpor, sütőipari keverék ((búzaliszt, emulgálószer (E472e), növényi olaj (repcemag), lisztkezelő szer (E300), enzim (alfa-amiláz, celluláz)), tej, cukor, víz, tojásfehérje, tojássárgája, pudingpor (zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát), stabilizátor (difoszfátok), emulgálószer (nátrium-foszfátok), színezék (karotinok), aroma), tojás, víz, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), emulgálószer, állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), fondant (cukor, glükózszirup, emulgálószerek, citromsav), kakaópor (20-22% kakaóvaj tartalommal, kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid)), ehető ételfesték (citromsárga), kakaós bevonómassza (cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (15%), emulgálószerek (lecitinek és E476), természetes aroma) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben