Csokoládés piskótalapok mascarponés tejszínkrémmel és zselés erdei gyümölcs töltelékkel fűszerezve
Erdei gyümölcsös mascarpone szelet
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukorica keményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor (20-22%), ((kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), mascarpone krém (sovány tejpor, dextróz, por mascarpone, aromák), erdei gyümölcs töltelék (gyümölcsök (szeder, ribizli, áfonya, cukor, víz, sűrítő anyagok: E440, E1442, étkezési sav: E330, aroma, tartósítószer: E202), habfixáló (módosított keményítő, csomósodásgátló), vegyeslekvár (glükóz-fruktózszörp, meggyvelő, almavelő, szilvavelő), étkezési sav (citromsav), zselésítő anyag (pektin), színezék (antociánok), tartósítószer (K-szorbát), aroma), hidegzselé (glükóz és fruktózszirup, cukor, víz, zselésítőanyag (E440, E415), savanyítószer (E330), tartósítószer: (E202) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben