Piskótalapok eperlekvárral és fehércsokoládé krémmel töltve
Paleo epres fehércsoki torta
Készült: tojásfehérje, mandulaliszt, kókuszliszt, sűrítőanyagok: konyakgumi, rozmaringkivonat, növényi zsírok (kókusz, pálma), teljes tojás, gyümölcsből kivont természetes szirup, élelmi rost, mandulaliszt, kakaóvaj, kókusztejpor, szőlőmagkivonat, rozmaring kivonat, eper, xylitol, kukoricakeményítő, ivóvíz felhasználásával.
Nyomokban cukrot, lisztet, tejet tartalmazhat! Továbbá bármiféle olyan allergént és egyéb más anyagot, amelyeket üzemeinkben felhasználunk!
Allergének: CEFH
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rékfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben