Kókuszos tésztalapok eper lekvárral töltve
Paleo epres kókuszos torta
Készült: tojásfehérje, xylitol, kókuszreszelék, paleo natúr piskótamix (mandulaliszt, kókuszliszt, rozmaring kivonat), gyümölcsvelő; eper 50%, inulin, tömegnövelőszer, polidextróz, édesítőszer: maltitol, fruktóz, sűrítő anyag: pektin, étkezési sav: citromsav, aromák, tartósítószer: kálium-szorbát, színezék: E124, E104), ivóvíz felhasználásával.
Nyomokban cukrot, lisztet, tejet tartalmazhat! Továbbá bármiféle olyan allergént és egyéb más anyagot, amelyeket üzemeinkben felhasználunk!
Allergének: CEFH
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben