Márványos, élesztős omlós tészta diótöltelékkel
Teasütemény pozsonyi kifli diós
Készült: liszt, porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), víz, vaj (pasztőrözött tejszín), tojássárgája, só, élesztő, citromhéj, darált dió, darált keksz (búzaliszt, cukor, pálmazsír, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát), étkezési só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok (borkősav (L(+)-), kálium-metabiszulfit), cukor, pálmazsír, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát), étkezési só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok ((borkősav (L(+)-), kálium-metabiszulfit)) sárgabarack lekvár, (almavelő, glükóz-fruktózszörp, zselésítőanyag (pektin), étkezési sav, tartósítószer (K-szorbát), aroma, antioxidáns (aszkorbinsav), színezék (kapszantin)), méz (vegyes virágméz), mazsola (mazsola, növényi olaj (napraforgó vagy gyapotmagolaj), vaníliás cukor (cukor, vanília aroma), vágott dió felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACGH
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben