Világos és csokoládés piskótalapok lekvárral, vaníliás pudinggal töltve, rummal és mazsolával megbolondítva, csokoládé öntettel, diódarabkákkal és tejszínhabbal díszítve
Somlói galuska elvitelre
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, tej, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor (20-22% kakaóvaj tartalommal, kakaópor alkalizált, savanyúságot- szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid)), tej, pudingpor (zsíros tejpor, kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén. nátrium-aginát), stabilizátor (difoszfátok), emulgálószer, színezék, aroma), cukor, mazsola (mazsola 99,5%, növényi olaj (napraforgó olaj vagy gyapotolaj)), baracklekvár ((almavelő, glükóz-fruktózszörp), zselésítőanyag (pektin), étkezési sav, tartósítószer (K-szorbát), aroma, antioxidáns (aszkorbinsav), színezék (kapszantin)), rum (ivóvíz, finomszesz, aroma és színezék (E-124, E-150d), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), kakaós öntet (víz, cukor, zsíros kakaópor (20%), sűrítőanyag: módosított kukoricakeményítő, CMC, sovány tejpor, fruktóz, maltodextrin, növényi zsírpor (glükóz, növényi zsír és teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálma), emulgálószer (E-471, E-472a, tejfehérje), aromák), darált dió felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACGH
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben