Omlós, csokoládés piskótalapok rumos, csokoládés pudingkrémmel, étcsokoládéval borítva
Sport szelet
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, tej, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor ((kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid)), kakaós pudingpor (kukoricakeményítő, zsírszegény kakaópor, aroma (kristályvanillin), cukor, rumaroma (víz, Jamaicai rum (9%), aroma, sűrítőanyag (E466), karamell), kakaós bevonómassza (cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (15%), emulgálószerek (lecitinek és E476), természetes aroma) krémmargarin ((növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), emulgeálószerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag, tartósítószer, aromák, színezék (béta-karotin)), vaníliáscukor (cukor, vanília aroma) felhasználásával.
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben