Diós piskótalapok dió mousse krémmel töltve, ráadásként főzött dió töltelékkel
Dió torta
Készült: búzaliszt, tojásfehérje, cukor, darált dió, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), uht tej, krémmargarin ((növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), emulgeálószerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag, tartósítószer, aromák, színezék (béta-karotin)), tojássárgája, citromhéj, vaníliás cukor (cukor, vanília aroma), zselatin (állati eredetű zselatin), víz, állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFGH
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben