Klasszikus csokoládés tortalap, főzött párizsi csokikrém meggyszemekkel dúsítva, étcsokoládé kabátban
Lúdláb torta
Készült: búzaliszt, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, tojás, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor (20-22% kakaóvaj tartalommal, kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), sütőmargarin (növényi olaj (repce) és zsírok (pálma), víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono-digliceridjei és napraforgó lecitin, só, tartósító: szorbinsav, vajaroma, sav szabályozó: citromsav, színezék: béta-karotin)), vaníliáscukor (cukor, vanília aroma), kakaópor (20-22%), meggybefőtt (meggy, ivóvíz, cukor, étkezési sav: citromsav)), krémmargarin (növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), emulgeálószerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag, tartósítószer, aromák, színezék (béta-karotin)), kakaós bevonómassza ((cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (15%), emulgálószerek (lecitinek és E476), természetes aroma)) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben