Linzertészta talpon mákosguba-töltelék, a tetején sült tojáshab koronával
Mákos guba torta
Készült: liszt, sütőmargarin (70% növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, só, természetes aroma, tejsav, vitaminok), porcukor, tojás, uht tej, tojássárgája, citromhéj, citrom aroma, fahéj, darált mák, kifli, víz, fehérjepor, állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), lecitinek (szója), dextróz, étkezési só, aroma, színezék, karotinok
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben