Mascarpones erdei gyümölcs torta

7600 Ft36000 Ft

Paleo

Nem

Idényjellegű

Nem

Átvehető

4 nap múlva

(Max fájlméret: 64 MB)

Cikkszám: N/A Kategória:

Csokoládés piskótalapok mascarponés tejszínkrémmel töltve, zselés málnával / erdei gyümölccsel fűszerezve

Mascarpones erdei gyümölcs torta

Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukorica keményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor (20-22%), ((kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), mascarpone krém (sovány tejpor, dextróz, por mascarpone, aromák), erdei gyümölcs töltelék (gyümölcsök (szeder, ribizli, áfonya, cukor, víz, sűrítő anyagok: E440, E1442, étkezési sav: E330, aroma, tartósítószer: E202), vegyeslekvár (glükóz-fruktózszörp, meggyvelő, almavelő, szilvavelő), étkezési sav (citromsav), zselésítő anyag (pektin), színezék (antociánok), tartósítószer (K-szorbát), aroma), hidegzselé (glükóz és fruktózszirup, cukor, víz, zselésítőanyag (E440, E415), savanyítószer (E330), tartósítószer: (E202), habfixáló (módosított keményítő, csomósodásgátló) felhasználásával.

Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG

Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben