Barackos joghurt torta

7600 Ft36000 Ft

Paleo

Nem

Idényjellegű

Nem

Átvehető

2 nap múlva

(Max fájlméret: 64 MB)

Cikkszám: N/A Kategória:

Barackjoghurtos krém és barackbefőtt darabok világos piskótalapok ölelésében

Barackos joghurt torta

Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukorica keményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), sütőmargarin (növényi olaj (repce) és zsírok (pálma), víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono-digliceridjei és napraforgó lecitin, só, tartósító: szorbinsav, vajaroma, sav szabályozó: citromsav, színezék: béta-karotin)), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), sovány kakaópor (12%), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, szorbit, etilalkohol-hordozó, természetes narancsaroma, lecitinek (szója), dextróz, sovány joghurtpor, zselatin, tejpor, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát), szőlőcukorszirup, cukor és glükózszirup, savanyítószer (E330), étkezési só, aromák, színezék (karotinok, riboflavin), módosított keményítő, konzerválóanyag (E202), barackbefőtt (barack, víz, glükóz és cukorszirup, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav) felhasználásával.

Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG

Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben