Tejszínes csokoládé torta

8400 Ft39600 Ft

Paleo

Nem

Idényjellegű

Nem

Átvehető

2 nap múlva

(Max fájlméret: 64 MB)

Cikkszám: N/A Kategória:

Csokoládés piskótalapok klasszikus csokis tejszínkrémmel töltve

Tejszínes csokoládé torta

Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), víz, állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), kakaós krém (cukor, növényi olajok (pálma, napraforgó), zsírszegény kakaópor, mogyoró, emulgálószerek (E322, napraforgó lecitin), aroma (vanillin)), habfixáló (cukor, módosított keményítő, csomósodást gátló anyag: E341) felhasználásával.

Nyomokban dióféléket tartalmazhat tartalmazhat!
Allergének: ACEFGH

Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben