Epres vanília torta

8400 Ft39600 Ft

Paleo

Nem

Idényjellegű

Nem

Átvehető

4 nap múlva

(Max fájlméret: 64 MB)

Cikkszám: N/A Kategória:

Vaníliás tejszínkrém és zselés epertöltelék csokoládés piskótalapok ölelésében, eperzselével márványozva

Epres vanília torta

Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor 20-22% kakaóvaj felhasználásával, kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), habfixáló (módosított keményítő, csomósodásgátló), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), vanília krém (glükózszirup, cukor, víz, természetes aromák, ízesítők, vanília rúd, só, módosított keményítő, zselésítő anyag: agar-agar, színezék: béta-karotin), eper töltelék (szőlőcukorszirup, eperlé és pép, cukor, savanyító (E330), növényi kivonatok, stabilizátorok (E440i), ízesítők), eper, glükóz-fruktózszörp, módosított keményítő, savanyúságot szabályozó: citromsav, nátrium-citrátok, tartósítószer: kálium-szorbát, természetes aroma, színezék: E129), hidegzselé (glükóz és fruktózszirup, cukor, víz, zselésítőanyag (E440, E415), savanyítószer (E330), tartósítószer: (E202), habfixáló (módosított keményítő, csomósodásgátló) felhasználásával.

Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG

Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben