Oreos tejszínkrém csokoládés piskótalapok ölelésében
Oreo torta
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor (kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), szódabikarbóna, víz, lecitinek (szója), étkezési só, aromák, színezék, karotinok), habfixáló (módosított keményítő, csomósodásgátló), oreo keksz krém (cukor, napraforgó olaj, kakaós keksz (búzaliszt, cukor, pálmaolaj, zsírszegény kakaópor, víz, glükózszirup, só, szódabikarbóna, ízesítők), emulgálószer: napraforgó lecitin, aromák)), lékötő (módisított kukoricakeményítők: E1414, E1412, cukor, maltodextrin), oreo keksz ((cukor, növényi zsírok (pálma, pálmamag, kókusz változó arányban), zsírszegény kakaópor (7%), glükózszirup, édes tejsavópor, búzakeményítő, étkezési só, térfogatnövelő szer (ammónium-karbonátok, nátrium-karbonátok), emulgálószer (lecitinek), aroma, kakaópor)) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben