Meggyes-fahéjas tortalapok fehércsokoládés-mascarponés krémmel töltve, meggydarabokkal, kívül darált dióval bundázva
Pándi meggy torta
Készült: egész tojás, cukor, meggybefőtt (meggy, víz, kristálycukor, étkezési sav (citromsav)), uht tej, olaj, liszt, sütőpor, (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), citromhéj, fahéj, tej, cukor, tojássárgája, fehércsokis bevonómassza ((cukor
részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), édes tejsavópor, sovány tejpor, emulgeálószer (szójalecitin), aroma)), mascarpone krém (sovány tejpor, dextróz, por mascarpone, aromák), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), zselatin (állati eredetű zselatin), meggy, meggylé, puding ((zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát), stabilizátor (difoszfátok), emulgálószer (nátrium-foszfátok), színezék (karotinok)), aroma, cukor, cherry brandy likőr (20%), darált dió felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFGH
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben