Málnalekvárral töltött csokoládés tortalapok diódarabkákkal fűszerezve, étcsokoládéval bevonva, a tetején málnapehellyel meghintve
Málnás Sacher torta
Készült: liszt, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), cukor, darált dió, sütőmargarin (növényi olaj (repce) és zsírok (pálma), víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono-digliceridjei és napraforgó lecitin, só, tartósító: szorbinsav, vajaroma, sav szabályozó: citromsav, színezék: béta-karotin)), tojássárgája, porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), kakaópor (20-22%), kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), málna lekvár (glükóz-fruktózszörp, almavelő, étkezési sav (citromsav), zselésítő anyag (pektin), színezék, tartósítószerek, aromák), liofilizált málna, víz, vaníliás cukor (cukor, vanília aroma), krémmargarin (növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), emulgeálószerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag, tartósítószer, aromák, színezék (béta-karotin)), ), étcsoki bevonó (cukor, sovány kakaópor (17,5%), növényi olaj (napraforgó), növényi zsír (pálma), részlegesen és teljesen hidrogénezett növényi zsír, tejsavópor, mogyoró, emulgálószerek: (E322, szója lecitin), aromák és antioxidánsok: (E304i, E306) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACEFGH
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben