Vajas keksz alapon mascarponés sajttöltelék, málnavelős tető alatt
Málnás sajttorta
Készült: darált keksz (búzaliszt, cukor, pálmazsír, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén karbonát) étkezési só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok (borkősav (L(+)-), kálium-metabiszulfit)), vaj (pasztőrözött tejszín), mascarpone krém (tejszín, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), (cukor, búzakeményítő, édes tejsavópor, pálmazsír, szarvasmarha-zselatin, sovány túrópor, emulgátor (E472a, E472b), glükóz szirup, étkezési só)), tejföl (pasztőrözött tejszín, baktérium kultúra), tojás, víz, citromlé, citromhéj, mirelit málna, porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), zselésítő anyag (pektin), lékötő (módosított burgonyakeményítők (E1414, E1412), maltodextrin, cukor) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACGL
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben