Piskótalapok tejszínes túrókrémmel töltve
Túró torta
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukorica keményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok, reszelt citromhéj, citromlé, citromaroma (természetes citrom, ivóvíz, glükózszirup, módosított keményítő: E1422, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, nátrium-citrátok, emulgálószer: zsírsavak mono-és digliceridjeinek citromsav- észterei, xanthan), túró töltelék (pasztőrözött zsírszegény tej, baktérium kultúra, dextróz, tejsavópor, sovány tejpor, maltodextrin, tejfehérje, étkezési sav, túrópor, aroma, vanília kivonat, színezék: riboflavin, lutein, carmin sav, vanília magok), sűrítő anyag (módosított burgonyakeményítők (E1414, E1412), maltodextrin) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben