Omlós tésztalapok dióval és baracklekvárral töltve, roppanós csokoládé bevonattal
Zserbó
Készült: búzaliszt, margarin ((növényi zsírok (pálmazsír), növényi olaj (repce), víz, emulgeálószer: mono- és zsírsavak digliceridjei és napraforgólecitin, só, tartósítószer: szorbinsav, savanyúságot szabályozó: citromsav, vaj aroma, színezék: karotin)), porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), élesztő, tojássárga, citromhéj, darált dió, cukor, baracklekvár, ((almavelő, glükóz-fruktózszörp), zselésítőanyag (pektin), étkezési sav, tartósítószer (K-szorbát), aroma, antioxidáns (aszkorbinsav), színezék (kapszantin)), kakaós és fehércsokis bevonómassza ((cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (15%), édes tejsavópor, sovány tejpor, emulgálószerek (lecitinek, E476), természetes aroma)) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFGH
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben