Csokoládés piskóta klasszikus csokoládés tejszínkrémmel, fénylő csokoládés zselével márványozva
Sütemény – Tejszínes csoki desszert
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), víz, állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), kakaós krém (cukor, növényi olajok (pálma, napraforgó), zsírszegény kakaópor, mogyoró, emulgálószerek (E322, napraforgó lecitin), aroma (vanillin)), habfixáló (cukor, módosított keményítő, csomósodást gátló anyag: E341), hidegzselé (glükóz és fruktóz szirup, víz, cukor, zselésítőanyag (E440, E415), savanyítószer (E330), tartósítószer (E202)) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACEFGH
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben