Piskóta, tejszín, alpesi karamell krém, a tetején márványosan csillogó zselével és roppanós mandulakrokkanttal
Sütemény – Alpesi karamell desszert
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), emulgeálószer (víz, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, szorbit, etilalkohol-hordozó, természetes narancsaroma), víz, sütőmargarin (70% növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, só, természetes aroma, tejsav, vitaminok), porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), sovány kakaópor (12%), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), cukor, tejfehérje, stabilizálószerek, emulgeálószerek, só, ízesítők, színezék), módosított keményítő, csomósodásgátló, glükóz szirup, sűrített tej, cukor, ízesítők, színezékek, mandula, dextróz, tejpor, szójalecitin felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFGH
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben