Piskótalapok tiramisu tejszínkrémmel töltve, a közepén kávéban, mandulalikőrben áztatott babapiskótával, a tetején kakaóval meghintve
Tiramisu szelet
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), szódabikarbóna, víz, lecitinek (szója), pasztőrözött tojássárgája (tojássárgája, cukor, aromák), tirapone készítmény (cukor, maltodextrin, sovány tejpor, zselatin, dextróz, mascarpone por, aromák, sűrítőanyagok: (E401, E407, E412)), babapiskóta (búzaliszt, cukor, teljes tojás, térfogatnövelő szerek: nátrium-karbonátok, ammónium-karbonátok, glükózszirup, természetes aroma, étkezési só), narancshéj, víz, amaretto likőr (gabonaszesz, mandula aroma), kávé, glükózszirup, cukorszirup, aromák, kakaópor (10-12%, cukor (71%), zsírszegény kakaópor (16%), dextróz, ásványi anyag (kalcium-karbonát), étkezési só, vitaminok (L-aszkorbinsav, piridoxin-hidroklorid, tiamin-hidroklorid), emulgeálószer (szójalecitin), aroma) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben