Csokoládés piskótalapok mascarponés tejszínkrémmel töltve, zselés eperrel fűszerezve
Mascarpones eper torta
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), étkezési keményítő (kukoricakeményítő), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), mascarpone krém (sovány tejpor, dextróz, por mascarpone, aromák), eper töltelék (eper, glükóz-fruktózszörp, módosított keményítő, savanyúságot szabályozó: citromsav, nátrium-citrátok, tartósítószer: kálium-szorbát, természetes aroma, színezék: E129), vegyeslekvár (glükóz-fruktózszörp, meggyvelő, almavelő, szilvavelő), étkezési sav (citromsav), zselésítő anyag (pektin), színezék (antociánok), tartósítószer (K-szorbát), aroma), hidegzselé (glükóz és fruktózszirup, cukor, víz, zselésítőanyag (E440, E415), savanyítószer (E330), tartósítószer: (E202), habfixáló (módosított keményítő, csomósodásgátló) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben