Albán torta

6500 Ft35300 Ft

Paleo

Nem

Idényjellegű

Nem

Átvehető

4 nap múlva

(Max fájlméret: 64 MB)

Cikkszám: N/A Kategória:

Csokoládés és világos piskótalapok csokoládés és vaníliás krémmel töltve, csokoládé kabátban

Albán torta

Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), sütőmargarin ( növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, só, természetes aroma, tejsav, vitaminok), kakaópor (kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), vaníliás pudingpor (zsíros tejpor, kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-aginát), stabilizátor (difoszfátok), emulgálószer (nátrium-foszfátok) színezék (karotinok), aroma)), fondant (cukor, glükózszirup, emulgálószerek, citromsav: E330), szőlőcukorszirup, cukrozott sűrített tej, cukor, ízesítők, színezék (E150a, E160a), krémmargarin (növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), emulgeálószerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag, tartósítószer, aromák, színezék (béta-karotin)), vaníliáscukor (cukor, vanília aroma), tejsavópor, mogyoró, étcsoki pasztilla (cukor, kakaóvaj, emulgálószer (E322, szója lecitin), természetes vanília aroma), kakaós bevonómassza (cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (15%), emulgálószerek (lecitinek és E476), természetes aroma) felhasználásával.

Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFEGH

Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben