Diós, grillázsos tésztalapok ropogós praliné- és diós krémmel, mézes krémmel, ráadásként karamell bevonattal
Milotai mézes grillázs torta
Készült: tojássárgája, tojásfehérje, cukor, liszt, pörkölt és darált dió, olaj, vaníliás cukor (cukor, vanília aroma), citromhéja, víz, cukor, fehércsoki pasztilla (cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgálószerek (E322, napraforgó lecitin), természetes vanília aroma), tej, cukor, tojássárgája, citromhéja, állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), tej, méz (vegyes virágméz), tojássárgája, oldott zselatin (állati eredetű zselatin), cukor, tej, vaj (pasztőrözött tejszín), étkezési keményítő (kukoricakeményítő), víz, narancslé, vaj (pasztőrözött tejszín), porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACGH
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben