Narancsos puncs torta

8400 Ft26400 Ft

Paleo

Nem

Idényjellegű

Nem

Átvehető

4 nap múlva

(Max fájlméret: 64 MB)

SKU: N/A Category:

Narancsospiskóta-töltelékes omlós torta, vegyesgyümölcs-lekvárral rétegezve, fondant kabátban

Narancsos puncs torta

Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sovány tejpor, dextróz, fondant (cukor, glükózszirup, víz, emulgeálószer: E471, étkezési sav: E330, ehető ételfesték), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), vegyes lekvár (glükóz-fruktózszörp, almavelő, szilvavelő, meggyvelő, zselésítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (K-szorbát), aroma, színezék (antociánok)), kakaópor (kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), víz, narancslé és héj, citromlé és héj, cukor, rumaroma (jamaicai rum (9%), víz, aroma, sűrítőanyag: E466, karamella) felhasználásával.

Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFGH

Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben