Párizsi csokoládékrémmel töltött dobos tortalapok, roppanós karamellizált cukor tetővel
Dobos torta
Készült: búzaliszt, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, tojás, emulgálószer, sütőmargarin (70% növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, só, természetes aroma, tejsav, vitaminok), vaníliáscukor (cukor, vanília aroma), kakaópor (20-22%), savanyúságot szabályozó anyag (E330), tartósítőszer, aromák, színezék (béta-karotin), karamellizált kristálycukor
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben