Házi, lágyan omlós csokoládés tésztalapok rumos-vaníliás főzött krémmel töltve, a tetején fehér fondant bevonattal
Sütemény – Duna szelet
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor (20-22% kakaóvaj tartalommal, kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), tej, pudingpor (zsíros tejpor, kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragém. nátrium-aginát), stabilizátor (difoszfátok), emulgálószer, színezék, aroma), porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), krémmargarin (növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce, kókusz), emulgálószerek (E471, E475, E322 szójalecitin, nátrium-foszfátok), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag (E330), tartósítószer (E202), aromák, színezék (béta-karotin)), rumaroma (jamaicai rum (9%), víz, aroma, sűrítőanyag: E466, karamella), fondant (cukor, glükózszirup, emulgálószerek, citromsav: E330) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben