Tejszínalapú, fehércsokoládés krémmel töltött piskótalapok zselés eperdarabkákkal díszítve
Epres fehércsokis kocka
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), tej, vaníliás pudingpor (zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát)), fehércsoki pasztilla (cukor, kakaóvaj, tejpor, emulgálószerek (E322, napraforgó lecitin), természetes vanília aroma), eper töltelék (szőlőcukor, eperlé és pép, cukor, savanyító: E330, növényi kivonatok, stabilizátor: E440i, ízesítők), eper zselé (eper, cukor és glükózszirup, stabilizátor (E440i, pektin), savanyúságot szabályozó: E330 citromsav, aromák, tartósítószer: E202 kálium-szorbát, színezék: E129) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben