Omlós, mézes tésztalapok vaníliakrémmel és tejszínhabbal töltve, karamell bevonattal díszítve
Mézes karamellás szelet
Készült: liszt, sütőmargarin (70% növényi olajok és zsírok, víz, emulgeálószerek, só, természetes aroma, tejsav, vitaminok), porcukor, szódabikarbóna, méz (vegyes virágméz), tej, egész tojás, tej, vaníliás cukor, vaníliás pudingpor (zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát), krémmargarin (növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), emulgeálószerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag, tartósítószer, aromák, színezék (béta-karotin)), porcukor, cukor, glükóz szirup, emulgálószerek, citromsav, kakaópor, ehető ételfesték
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben