Piskótalapok pudingos vanília / citrom / csoki / karamell krémmel töltve, fondant kabátkában
Sütemény – Mignon puncs
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), fondant (cukor, glükózszirup, emulgálószerek, citromsav: E330), kakaós és fehércsokis bevonómassza ((cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (15%), édes tejsavópor, sovány tejpor, emulgálószerek (lecitinek, E476), természetes aroma)), ehető ételfesték (piros), barack lekvár ((almavelő, glükóz-fruktózszörp), zselésítőanyag (pektin), étkezési sav, tartósítószer (K-szorbát), aroma, antioxidáns (aszkorbinsav), színezék (kapszantin)), dió, citrom aroma (aroma készítmény, természetes aroma, ivóvíz, glükózszirup, módosított keményítő (E1422), savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, nátrium-citrátok, emulgálószer: zsírsavak mono-és digliceridjeinek citromsav- észterei, xanthan, rumaroma (jamaicai rum (9%), víz, aroma, sűrítőanyag: E466, karamella), kakaópor 20-22% (kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), tej, cukor, pudingpor (zsíros tejpor, módosított kukoricakeményítő, zselésítőanyagok (karragén, nátrium-alginát), liszt, krémmargarin (növényi olajok és zsírok (pálma, szója, napraforgó, repce, kókusz), emulgeálószerek, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag, tartósítószer, aromák, színezék (béta-karotin)) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACEFGH
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben