Csokis keksz torta

7600 Ft36000 Ft

Paleo

Nem

Idényjellegű

Nem

Átvehető

4 nap múlva

(Max fájlméret: 64 MB)

Cikkszám: N/A Kategória:

Tejszínes vaníliakrémmel és ropogós csokoládés-kekszes krémmel töltött csokoládés piskóta

Csokis keksz torta

Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukorica keményítő, stabilizátor: xanthan), víz, emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), kakaópor ((kakaópor alkalizált, savanyúságot szabályozó anyagok (kálium-karbonátok, kálium-hidroxid), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), mogyorós krém (cukor, növényi olajok és zsírok (napraforgó, szója, repce, pálma), mogyoró, sovány tejpor, zsírszegény kakaópor (15%), emulgálószerek (E322, napraforgó lecitin), aromák), kakaós krém (cukor, növényi olajok (pálma, napraforgó), zsírszegény kakaópor, mogyoró, emulgálószerek (E322, napraforgó lecitin), aroma (vanillin)), édes kakaós keksz, mogyoró olaj (növényi olaj (mogyoró)), csokis keksz (szőlőcukorszirup, cukrozott sűrített tej, ízesítők, tojássárgája, antioxidáns (E307)), sűrítő anyag (módosított burgonyakeményítők (E1414, E1412), maltodextrin), kakaós és fehércsokis bevonó (cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (15%), édes tejsavópor, sovány tejpor, emulgálószerek (lecitinek, E476), természetes aroma)) felhasználásával.

Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACEFGH

Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben