Tejszínes málnakrémmel töltött csokoládés brownie tésztalapok
Málnás brownie torta
Készült: cukor, búzaliszt, 6,5% zsírszegény kakaópor, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, aroma, étkezési só, tojás, víz, étolaj, állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), cukor, tejfehérje, stabilizálószerek, emulgeálószerek, (ízesítők, színezék), málnakrém (víz, stabilizátor, ehető ételfesték (piros), szőlőcukorszirup, cukor, málna, savanyító: E330, színezék: E162, növényi kivonat, stabilizátor: E440i, ízesítők), habfixáló (cukor, módosított keményítő, csomósodást gátló anyag: E341) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACEGH
Allergének:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben