Klasszikus tejszínes citromkrémmel töltött világos piskótalapok
Tejszínes citrom torta
Készült: búzaliszt, tojás, cukor, sütőpor (térfogatnövelőszer, Na-hidrogén-karbonát, kukorica keményítő, stabilizátor: xanthan), emulgálószer (víz, cukor, zsírsavak mono és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, zsírsavak nátrium, kálium és kalcium sói), citromlé, citromhéj, víz, só, porcukor (őrölt kristálycukor, csomósodás gátló anyag), állati tejszín (33%), növényi habkészítmény (víz, hidrogénezett növényi zsiradék (pálma), tejprotein, stabilizátorok (E420ii, E463), emulgeátorok (E472e, E435), víz, lecitinek (szója), étkezési só, aroma, színezék, karotinok), citrom aroma (természetes aroma, glükóz szirup, módosított keményítő (E1422), savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav és nátriumcitrátok, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjeinek citromsav- észterei (E472c)), xantán), ehető ételfesték, habfixáló (cukor, módosított keményítő, csomósodást gátló anyag: E341) felhasználásával.
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!
Allergének: ACFG
Allergének magyarázata:
A = Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hidrolizált fajtái és belőlük készült termékek
B = Rákfélék és a belőlük készült termékek
C = Tojás és a belőlük készült termékek
E = Földimogyoró és a belőle készült termékek
F = Szójabab és a belőle készült termékek
G = Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
H = Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió
L = Kén-dioxid és az SO2-ban kifejezett szulfitok 10 mg/kg illetve 10 mg/liter összekoncentrációt meghaladó mennyiségben